dimarts, de novembre 07, 2006

Ara que ja teniu president

Estareu contents, quillos de Cornellà, panxuts que a les 5 de la tarda ja us heu escapat de la feina per prendre cigalons al bar del Manolo, funcionaris, andalusos que esteu orgullosos de no saber parlar català, catalans que no el parleu, estareu contents. Estareu contents, votants en blanc, abstencionistes, adolescents la màxima preocupació dels quals és l'aleró més gran que podeu posar al vostre Hyundai Coupé, envejosos que dieu que es menja millor a un bar de carretera que al Bulli perquè allà només hi saben fer "escumetes", estareu contents. Estareu contents, comunistes, ecologistes, professors d'institut, mediocres en general, estareu contents. Estareu contents, especialment, els independentistes votants d'Esquerra Republicana d'Iznájar, avis que quan us jubileu marxeu al vostre poble a cuita-corrents, organitzadors de la Feria de Abril, oients de Radio Tele Taxi, estareu contents. Estaràs content, Joan Saura, estaràs content. Estareu contents, espanyols, seguidors de Fernando Alonso, joves que amb 30 anys encara estudieu i en la vida heu treballat, aficionats a la manifestació, estareu contents. Estareu contents, antiamericans, antijueus, antibritànics, antiliberals, antidiners, ignorants, estareu contents. Estareu contents, seguidors de l'Espanyol, subvencionats, becats, mandrosos, estareu contents. Estaràs content, Corbacho, estaràs content. Estareu contents, Carod-Rovira, Puigcercós, molt contents. Estareu contents, masoquistes, terroristes, musulmans, estareu contents. Estareu contents, humoristes, periodistes, actors, estareu contents. Estaràs content, director d'El Periódico, estaràs content. Estareu contents, interventors socialistes de la Trinitat, membres de la JSC, estareu contents. Estaràs content, visitant habitual d'Isla Fantasia, estaràs content. Estaràs contenta, maruja de l'Hospitalet, estaràs contenta. Estareu tots ben contents, ara que ja teniu president.

5 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Cony! Si que hi ha gent contenta!!

11/06/2006 11:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

poc a poc vas agafant mes fans... escrius molt be raul!! Avui no em puc conectar, ho sento
No cal q acceptis aket comentari, jeje

11/06/2006 11:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Quina gran merda.

11/07/2006 2:17 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Company, aquesta mania de relacionar el espanyolisme amb la pobresa... aquest és l'espanyolisme cutre del PSC.

Jo defenso un altre espanyolisme, el de la bona vida i el savoir faire, aquell que triomfa als barris més rics de Barcelona: l'espanyolisme de dretes. L'espanyolisme del barri Sarrià-St. Gervasi, on el Partit Popular ha estat el segon partit més votat. =)

11/07/2006 10:21 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No t'ho creguis això.
Nosaltres mateixos, que podriem estar inclossos en alguns d'aquests sectors que tú dius, no estem gens contents. No creiem que siguem els unics.

11/07/2006 2:31 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home