dimarts, de març 13, 2007

Resultats de la tercera enquesta

Aquesta vegada el gruix dels enquestats ha coincidit amb les opinions de qui escriu. A la pregunta de què/com hauria de ser Catalunya, tot un 53% dels vots han indicat que hauria de ser independent. En segon lloc, un 16% dels participants en l’enquesta han demostrat la seva seriositat assegurant que la culpa de tot la té Estats Units (segurament també de la seva conya marinera). En tercer lloc, i amb un empat a vots, se situen les opcions que Catalunya ha de ser un Estat lliurement associat o una Autonomia amb més competències, les dues amb un 14% dels vots. Un irrisori 3% ha dit que Catalunya hauria de ser menys que una Autonomia i ningú ha opinat que hagi de quedar-se com està. En general, doncs, lectors independentistes i, això sí, ningú creu que Catalunya hagi de ser una Autonomia com qualsevol altre. Aquí va la gràfica, aquesta vegada sense dibuixets divertits:




Com curiositat, també, val a dir que, excloent els vots falsos antiamericans, un 97% dels votants han triat opcions que donen més “independència” al nostre país mentre que únicament un 3% s’ha posicionat en favor d’una retallada de competències:

Ja sé que som pocs, i ja sé que els lectors d’aquest web no són precisament el ciutadà mig, però els resultats d’aquesta enquesta m’han engrescat i espero que hagin engrescat també a en Guillem Carol, que darrerament està una mica pessimista al respecte.

5 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Millor impossible! Amunt collons!!!!!!!!!!

3/13/2007 12:08 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Espanya se rompe..

3/13/2007 12:10 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a vèncer!
Com diu sempre el Monti: " que ningú en dubti"

www.guillemcarol.cat

3/13/2007 12:13 a. m.  
Blogger Dessmond said...

Una enquesta ben amanida dona uns resultats satisfactoris. Pels catalans i pels qui l'amaneixen.
Ja ho deien que la feina ben feta no té fronteres. Només la independència.

3/13/2007 2:13 a. m.  
Blogger Odalric said...

Al menys els co-lectors de les Lleixes tenim criteri :)

3/13/2007 4:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home