dilluns, de gener 14, 2008

Patada al cul a les generals

Les primeres hores del 9 de març les passarem a un avió, i tant que sí. O es pensaven que ens quedaríem a votar? Arribats al punt on som, amb uns programes electorals netament impossibles de diferenciar els un dels altres i, el que encara és més greu, defensats per una sèrie de candidats tan grisos i tan plans que fan venir son, tenir un vol a l'estranger el dia 9 de març és sens dubte el millor que ens podia passar. Si sabessin com n'és, de barat, segurament molt de vostès s'apuntarien. No és que no volguem votar, és que no podem votar el que tenim, per respecte a uns valors fonamentals de consistència i integritat. Els ultraliberals com nosaltres no podem votar a cara descoberta cap dels candidats i seguir escrivint el que escrivim, seguir defensant el que defensem. És per això que ens hem alegrat tant, el Casas i jo, de la feliç coincidència del nostre vol perquè, encara que al final algun rampell ens fes votar per correu el partit que pogués minimitzar el dany, no serem aquí per presenciar aquest dia fatídic que serà el 9 de març del 2008.

5 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Fugim!!! Jajajaja!!! Venècia ens ha salvat el cul!! :P

Aquí us quedeu, votants que no viatgeu! Jaja!

1/14/2008 12:16 a. m.  
Blogger Moré said...

Ja vaig dir al seu dia que un 80% d'abstenció faruia mirar catalunya d'una altra manera als barruers de la política. Sobretot no voteu en blanc!!! Votar en blanc és la gran misèria de la socialdemocràcia i el conservadurisme.

Bon viatge a Venècia!

1/14/2008 10:10 a. m.  
Blogger saconca said...

Crec que la nostra obligació és votar. Si creus que els candidats són mediocres, vota el qui ho sigui menys per a tu, però 'fugint' no passaran a ser millors. Si un no vota, crec que després no està legitimat per criticar els polítics o el govern de torn, doncs no haurà fet tot el que estava a les seves mans: votar el dia de les eleccions.

No crec que el vot en blanc sigui cap misèria, al contrari, és dir als polítics estic disposat a participar a les eleccions però sou tan mediocres, que no us voto a cap de vosaltres en particular. És una opció més.

Us recomano una vinyeta d'en Batllori de la Vanguardia del diumenge passat. No sé com treure-la de la LV. L'Iceta la va penjar al seu bloc (últim post): http://www.iceta.org/blog.htm

Salut!

1/15/2008 12:30 p. m.  
Blogger Moré said...

Quina collonada aquesta mena de culpabilitat que s'intenta crear per no votar , i encara m´s intentar dir que qui no vota no pot protestar. Mentre cumpleixis amb les obligacions de ciuyada ( i votar no ho és) tothom està legitimat per criticar , protestar o enviar a pastar fang el que li vingui en gana.

1/15/2008 7:34 p. m.  
Blogger Josep (sl) said...

Qui no vota, pot protestar però no tenen perquè fer li cas. Si no fa del vot una protesta.

1/19/2008 1:08 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home