dijous, de gener 17, 2008

Una mica d'evolució (2)

Com ja preveia en el meu primer article sobre l'evolució, existeixen certes i glorioses excepcions a la refotuda norma general. Quina sort, trobar-se a la banda dels bons! (Cal mirar el video fins el final, és clar)

Joaquin Phoenix i Reese Witherspoon, caracteritzats com Johnny Cash i June Carter al magnífic llargmetratge Walk The Line, reproduint un fet que en realitat va succeir, ara fa ja molts anys, el 1968. John R. Cash va proposar matrimoni a June Carter sobre l'escenari, mesos després que aquesta l'hagués ajudat de forma definitiva a superar la seva gravísima addicció a les drogues. Sobra qualsevol altra paraula.

2 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Ja sé que tu ho saps però em permeto ampliar una mica la historieta per a posar encara més en situació als teus lectors.

Cash li havia demanat a June per casar-se de totes les maneres. La nit abans d'aquesta actuació en fou una d'elles i June va tornar a dir que no i van arribar a enfadar-se.

Cada vegada que Johnny es volia disculpar, ella no li rsponia fins que li va dir que només estaba autoritzat a parlar-li sobre l'escenari. Com que Cash era un home 'comme il faut' va parlar sobre l'escenari. La resta ja l'han vist.

Com m'agraden les excepcions, germà, com m'agraden!

1/17/2008 3:16 a. m.  
Blogger Jordi Coll said...

Puto Cash, va fer això?

1/17/2008 2:12 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home