divendres, de maig 30, 2008

Sarrià

El meu barri moral és Sarrià. A banda de Manhattan, s'entén. Sarrià és el meu barri moral per les braves del Tomàs, perquè és un poble insertat a la gran ciutat, pels vespres de primavera a la sortida de ferrocarril de Mare de Déu de Núria, per les nits de pluja arrecerats al billar del Sotavent, pels concerts a Casa Orlandai. Sarrià, com un oasi de tradició en la terrible Barcelona. Quan estàs fart dels carrers bruts i desordenats de l'Hospitalet sempre pots pujar a fer una cervesa a Sarrià. Sarrià entre setmana, un vespre de dimecres i un pica-pica improvisat. Qui no té amics a Sarrià està perdut, perdut en la misèria de no poder-hi anar en qualsevol moment. Sarrià és el meu barri moral. Sarrià, per Via Augusta, per Major, per cal Guim, per retrobar-nos amb el Serx ara que se'ns ha fugat, perquè em dona la gana. Si vas per Sarrià hi haurà el Casas, i després s'apuntaran a la cervesa el Vilanova i el Cervera, en la més estudiada i agradable de les rutines. Sarrià, com un oasi del que no voldria marxar, com un paradís al que anar a parar. Des del més terrible de la ciutat fins el refugi de la glòria i la pau de Sarrià. Sarrià, com un llum encès per guiar les passes de la teva vida. La prevista calma de Sarrià, l'agradable brisa d'estiu que ja s'acosta a Sarrià. El meu barri moral. Ens trobarem, aquesta nit a Sarrià...

9 Comments:

Blogger Miquel Saumell said...

Sóc sarrianenc des de fa quasi 30 anys i pretenc arribar a ser, amb el temps, un especialista en el tema de Sarrià, tasca per cert gens fàcil. M'han passat el teu article que surt a la web del Sostres i veig que també els publiques a la teva pròpia web. En fi, només volia dir-t'ho i, si m'ho permets, suposo que tampoc seré jo el primer que et dic que els teus articles sostrejen una mica; es nota qui és el teu mestre.

5/31/2008 3:59 p. m.  
Blogger Guillem Casas said...

Sarrià és casa.

5/31/2008 7:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

RAül, aquest imbècil integral que em toca els collons i te'ls toca periòdicament, abonat a la provocació per la provocació, és el mismíssim "sexador de pollastres", oi?

6/03/2008 3:22 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tu Marcos no ets el fantasma aquell que a la web del Sostres anava dient que és el tercer millor del món en no sé quina merda de feina que fa?

Si el temps que passes fent comentaris l'invertissis a treballar encara t'ascendirien.

6/05/2008 7:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ha ha et fot ser una persona d’allò més anodina i vulgar, eh? NO passa res, home, tu també deus ser el tercer en alguna cosa, encara que sigui començant pel final de la llista.

6/05/2008 9:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Molt original això del final de la llista. Per cert, només es posa en majúscula la primera lletra.

6/05/2008 11:44 p. m.  
Blogger Josep (sl) said...

Uf no em parlis de l'hospitalet. Anant al Catalunya-Argentina i vaig aparcar i vaig trigar més per sortir d'allà i vaig sortir per Bellvitge. què per arribar en autopista a Salou. Com suporteu els 80 kms/h?

6/13/2008 12:58 p. m.  
Anonymous Anònim said...

L'únic inconvenient de Sarrià és trobar-se amb gent com tú.

6/17/2008 7:25 p. m.  
Blogger Beto said...

Hey! Jo vull tornar al Sotavent, l'altre día ho pensava xrò ja ni me'n recordo d'arrivar. Hem podeu ajudar? merci!!

6/19/2008 12:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home