dimarts, d’octubre 17, 2006

Pepe Montilla i XSM

No és pas un escàndol que Convergència editi un DVD on se'ns recorda tot l'horror del tripartit, és simplement un cúmul de veritats amb el que pots o no estar-hi d'acord. Podem considerar, fins i tot, que no és la manera més neta de fer campanya, però és que parlem dels lladres socialistes que ens han enfonsat el país i que, a sobre, han volgut desprestigiar la magnífica tasca del president Pujol. Molt més greu és el que Montilla li feu al professor Sala-i-Martin durant l'entrevista que el millor economista del país li intentà fer. En Montilla, fent gala de la mala llet i la incompetència que caracteritza el seu partit i veient-se incapaç de respondre les qüestions plantejades pel catedràtic, es llevà i marxà de la taula insultant i increpant-lo. Bé, en Xavier Sala-i-Martin està molt més capacitat que en Montilla per a ser president i qualsevol altra cosa i, segurament, ho està més que qualsevol dels candidats així que ja és una cosa ben curiosa que aquest bon senyor hagi de seure a dinar amb el candidat socialista però que a sobre aquest s'aixequi, l'insulti i marxi és com per impugnar el resultat de les eleccions en cas que les urnes el facin president. El professor és una persona solvent, molt consistent, d'arguments ràpids i demolidors, perfecte coneixedor d'allò que parla, una autèntica bèstia de l'economia, el millor en la seva feina. A l'altra cantó de la taula hi ha en Montilla, tipus gris i limitat per tot, des de la llengua fins el coneixement. Així, si el candidat socialista hagués volgut treure profit d'aquell dinar bé hauria hagut de callar i deixar que el mestre l'il·luminés. No va ser el cas i ara tothom sap que va fugir esperitat, impotent per a contestar amb una mínima solidesa qualsevol de les preguntes del que és, sense cap mena de dubte, un dels millors economistes del món sencer. Tot plegat el perfecte exemple de la llum liberal que la foscor socialista és incapaç d'assimilar.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola, acabo de llegir alguns dels teus articles. Els trobo realment excepcionals. Potser un pel massa de politica i ja saps que a mi no m'interessa massa, pero d'altres els he trobat totalment captivants. Ho fas molt bé, i m'encanta la teva forma de descriure segons quines situacions.

10/17/2006 10:29 a. m.  
Blogger Guillem Casas said...

M'has pes la idea de fer un article com aquest. Avui llegia l'entrevista i he al·lucinat literalment.

Entre que no te estudis i que no parla català i que és un inpepte... me'n faig creus com algú així pot tenir els sants collons de presentrar-se.

XSM va fer una gran feina. Espero, però, que sigui igual de cabró amb tots sense excepció. Ja sabeu que vull dir.

10/17/2006 4:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hay un dicho popular en Andalucía, en la provincia de Sevilla en concreto que dice: "CORDOBES Y HOMBRE DE BIEN, NO PUEDE SER". ¿Qué vamos a esperar entonces de tu amigo Montilla?

10/18/2006 4:38 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home