divendres, de setembre 28, 2007

Més gays (Adopció)

D'acord, ja ho tinc clar. Durant un temps he pensat que, lògicament, els gays tenen dret a tenir els mateixos drets de que gaudeixen les parelles heterosexuals i que ja està bé de tanta homofòbia històrica. Tot això ha avançat molt bé i, com ja vaig dir ahir, els gays són un col·lectiu que, en els darrers anys, ha rebut obertament un millor tracte que la mitja de col·lectius destacables de l'univers. Ara bé, tenia els meus dubtes pel que fa a l'adopció. El raonament lògic és que permetre l'adopció per part de les parelles homosexuals és anar contranatura i la conclusió primera que hom hi extreu és que això és dolent. Curiosament, resulta que aquest raonament només seria lògicament coherent amb les creences dels neoprogres salvatges que plaguen el planeta. És clar! Si no podem caçar balenes ni dutxar-nos excessivament per no acabar amb les balenes i l'aigua que la mare natura ens ha donat, lògicament tampoc podem admetre que un fill tingui dos pares o dues mares. Això és tan antinatural com talar els arbres de l'Amazònia i segurament podria derivar en una sort de canvi climàtic. Pels qui creiem en la civilització i estem convençuts que l'home ha superat manifestament els mandats de la natura, resulta òbvi que no hi ha cap mena de problema en el fet que una parella d'homosexuals tingui tants fills com li vingui en gana. Oi que és divertit? Per ser coherents, els progres hauran de ser homòfobs. Si van riure quan el President Bush va dir -i posteriorment la premsa va descontextuallitzar- que la millor manera d'evitar incendis era talar els arbres, perquè no haurien d'acceptar que la millor manera d'assegurar l'equilibri planetari és acabar amb tots els gays? Talar arbres és antinatural, com ho és l'aparellament gay. La natura no permet la reproducció entre exemplars del mateix gènere. Per això els homes civilitzats, venim, la superem, i ens alegrem que els gays i les lesbianes puguin tenir fills.

1 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Que passin el mateix procés que tothom i punt. Només cal considerar que siguin bons pares.

Així i tot, sempre hi he trobat una mancança en tot això i és el fet de que un nadó gaudeix d'un instint abans d'aprendre. Aquest instint va extremadament vinculat a la figura d'una mare. La simple observació de la natura ens demostra que quan es trenca aquest vincle, l'ocell es un caganius i mor, el gos no és alimentat, l'ou no és covat, etc. Amb els homes aquest instint s'ha modificat però no s'ha perdut. Realment la figura femenina (que en el cas de lesbianes es manté) poseeix quelcom més que els homes no podem aportar. No per incapacitat sinó per naturalesa.

Quan observem aquest tema amb la moral i ètica apreses, podem derivar en les dues postures. Tot això de l'extinció de l'espècie i altres arguments subnormals no cal esmentar-los. Ara bé, el terme 'naturalesa' fent menció als vincles humans, crec que hi juga un paper molt clau i que molts obliden.

9/28/2007 2:16 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home