dimecres, de setembre 26, 2007

Ser gay / Tenir un 45 de peu

Com ultraliberal ultrasalvatge i ultraintransigent amb la igualtat que sóc, no tinc absolutament res teòric en contra dels gays. Ara bé, començo a estar certament fins les dues boles que duc entre les cames de certes manifestacions victimísstes i absurdes que en nom d'aquest col·lectiu es fan. Que algú m'expliqui el concepte “reivindicació” referit a un col·lectiu manifestament millor tractat que la mitjana en els darrers anys. Ara, a Buenos Aires, se celebra un mundial de futbol gay, fet que em col·locaria en la major indiferència imaginable si no fos perquè tinc la certesa que si jo muntés un mundial de futbol hetereosexual, on només hi poguessin participar homes ben peluts i de contrastat gust pel gènere femení, se'm titllaria automàticament d'enemic dels gays des d'alguna associació -lògicament subvencionada amb el que l'Estat em roba- amb bandera multicolor. És a dir, que em molesta molt que els meus calers serveixin per pagar desfiladetes, mundialets i d'altres mariconades per diferenciar els gays dels heterosexuals amb la intenció de demanar justament que no es tingui en compte aquesta diferència, que puguin casar-se, adoptar com qualsevol parella i tenir un monovolum com el de mon pare. Al meu parer -i tenint en compte les exigències del col·lectiu- celebrar el Dia de l'Orgull Gay vindria a ser equivalent a celebrar el Dia de l'Orgull Dels Que Tenim Una Talla 45 De Peu. És una vertadera llàstima que el fet de tenir un 45 de peu no impliqui de manera gairebé segura ser un progre recalcitrant, perquè sinó de ben segur que podríem fer-nos una bandera i aturar el trànsit de les ciutats per fer una passejada amb carrosses una vegada a l'any. T'imagines? I a sobre ho podríem subvencionar amb els impostos que tributen els gays.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Luisbeeeeeeeeen:

Doncs únicament donar-te la raó.

Sempre he pensat que aquest tipus de manifestacions el que provoquen és més la propia exclusió del col·lectiu que la normalització.

Hi ha moltes maneres de matitzar les diferencies sense caure en la vulgaritat ni en l'exaltació com a mitja de propagació, propaganda o inclusió.

Crec que amb iniciatives com un mundial gay es genera mes rebuig, mes estereotip i en definitiva mes atenció.

I aixó ho dic jo un "pro-cada uno que tenga la orientación que quiera que yo tengo la mia"

9/26/2007 11:21 p. m.  
Blogger Guillem Casas said...

Molt d'acord, obviously!

Per cert, això era intencionat?

'i d'altres mariconades'

Jejejeje!! Crec qu t'ha sortit de 'carrerilla' jajaja!!

9/27/2007 11:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Interessant aquest darrer post. Et recomano aquests webs, a veure que et semblen:
www.aixotoca.com
i també www.piradosalpoder.com

9/27/2007 11:54 a. m.  
Anonymous Anònim said...

La ironia és sanitosa i cal fer-ne ús. Tanmateix, hi ha temes que també demanen comentaris seriosos, perquè el tema ho és.
L'homosexualitat, diguen el que diguen, no deixa de ser una PERVERSITAS (en llatí, extravagància, absurd, o també, trastorn, corrupció, depravació), és a dir, "el món al revés".
I si és de veres que cal respectar els homosexuals, perque són persones com tu i com jo, no es pot admetre que l'antropologia que hi subjau ens la intenten "passar" com una opció dins de la normalitat.
Al capdavall, qui més té a perdre amb aquesta actitud "tolerant" són els mateixos homosexuals. La mentida acaba descobrint-se com un llop amb pell de corder. I qui viu en la mentida no pot ser feliç.

9/27/2007 1:24 p. m.  
Blogger Jordi Coll said...

Sí senyor.

9/27/2007 8:46 p. m.  
Blogger Melcior Postres said...

A més, el terme gai se l'han apropiat els homosexuals. I a tots els instituts del país la canalla se'n fot del premi dels jocs florals, Mestre en Gai Saber.
Salut!

9/27/2007 10:05 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home