dissabte, de novembre 08, 2008

Racistes

Un fet a tenir en compte és que els negres van votar en massa a Obama. I quan dic en massa vull dir en massa, una massa tan gran com el 95%. Aquesta xifra no és sorprenent, tenint en compte la informació que teníem d'entrada, però m'agradaria que es tingués en compte en el futur. Imaginin que, d'aquí 4 anys, Obama busca la reelecció i s'enfronta, per exemple, al fantàstic Mitt Romney. Si el 95% dels blancs votessin l'ex-governador de Massachussets, quants segons trigaria la progresia europea a dir que s'ha fet patent el racisme dels americans blancs? No crec que més de vint, que és el temps que necessita la seva medul·la per processar els actes reflex. No sé vostès, però jo encara no he sentit ni un sospir sobre l'obvi racisme dels negres, que han marginat electoralment el senador McCain. I que no em vinguin ara a dir que aquest 95% dels votants de color (de color negre, concretament) ha votat blau perquè estaven més d'acord amb les polítiques del candidat demòcrata. Hi ha prou amb sentir aquest tall del programa del Howard Stern per adonar-se que no és així. Són uns racistes, però no ho dic gaire alt perquè no m'acusin del mateix.

3 Comments:

Blogger Artur said...

Totalment d'acord. Votar un del mateix color que tú, si ets negre, és políticament correcte, si ets blanc, ho has de fer per conviccions polítiques perquè el contrari és racisme.

Passa el mateix amb la reclamació financera en les CCAA: Quan Catalunya demana més financiació es considera abusiu i gens solidari. Quan ho fa Extremadura o Andalusia llavors són "objectius legítims".

Quan Oriol Pujol entrà en política el fet fou qualificat de nepotisme. Ara, amb el govern curull de familiars, amics i coneguts, tot és perfecte! El cinisme de certs partits i ideologies és de llibre Guinness

11/08/2008 9:30 a. m.  
Anonymous Anònim said...

ETS UN FILL DE LA GRANDÍSSIMA PUTA, RACISTA DE MERDA

11/10/2008 12:17 a. m.  
Anonymous Anònim said...

De anonimo para anonimo,seguro que eres negro,bajito y cabezon.....ah
y que te den!! jojojo

11/10/2008 6:30 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home