dissabte, d’agost 26, 2006

Viatge a Londres

Preparar un viatge a Londres és complicat. Més encara quan només tens un curt cap de setmana per escapar-t'hi. L'únic que saps del cert és que l'hotel l'has de tenir a Marble Arch, ben a prop de Mayfair que és on més a gust hi estem i més ben situats respecte al centre. A banda d'això la resta ja és descartar. I, descartar, quan parlem de Londres no pot ser cap altra cosa que un crim.

El que està clar és que en dia i mig no ho podràs fer tot així que, d'entrada, cal plantejar-se si aquesta vegada viatjaràs com un turista mitjà i duràs la camera de fotos arreu, mirant-te veure el màxim de coses possible o si simplement viuràs com un britànic amb un parell de dies lliures. Aquesta última opció resulta força més atractiva si ja has visitat la capital del Regne Unit amb anterioritat i et pots permetre el luxe de prescindir d'alguns clàssics tals com el Big Ben.

El planning, doncs, no serà gens estricte i ens llevarem a una hora prudent per fer un esmorzar consistent. Després ja et pots llençar a carrer. Com que tampoc no ho som tant, de rics, segurament haurem de viatjar en autobús encara que, sent ja a Mayfair, els desplaçaments motoritzats només els haurem de fer cap a Picaddilly, Notting Hill i Chelsea. És possible que l'hora de dinar ens arribi a Covent Garden i llavors hauries de buscar algun lloc. El dinar a Londres és un problema seriós perquè, o vas amb la cartera a rebentar de bitllets, o ja pots pensar quin McMenú et demanaràs.

SI tens sort, la posta de sol t'atraparà passejant per Hyde Park camí del barri de Notting Hill o just abans d'arribar a Chelsea i la festa dels sentits serà molt gran. Probablement l'emoció ens farà pagar alguna barbaritat per un sopar mediocre, però serem contents i ja podrem anar a fer unes copes allà on calgui. Al dia següent ben bé el mateix i al vespre cap a Stansted.

La gràcia, també, està en no pensar gaire en què faràs al bell mig del Londres infinit. I, és clar, en no anar recordant que una mica més al sud resta Paris.

1 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Quan dius que el fas aquest viatge?

8/27/2006 10:25 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home