dimecres, d’agost 23, 2006

Xarcuteria Andreu

Cinquanta per cent xarcuteria, cinquanta per cent barra. A l'Andreu fan uns entrepans que, a Barcelona, el meu paladar no n'ha tastat de més bons. L'especialitat és el pernil i està considerat crim contra la humanitat seure-hi i no demanar, al menys, una baguette d'aquesta deliciosa menja. És difícil trobar-hi lloc, perquè acostuma a estar ple de gom a gom, però amb una mica de paciència sempre acabes tenint un parell de tamburets per seure-hi i menjar ben a gust. Les cambreres són totes noies i t'atenen amb correcció, sense fer cap regal de simpatia però sense ser desagradables, tampoc. Fan entrepans i coques de tot tipus d'embotits, conserves i formatges deliciosos. Entre aquests últims cal destacar el magnífic assortit de trufats que faran les delícies dels amants de la tòfona. És car, si parlem en termes absoluts, però el preu no és cap exageració tenint en compte la qualitat dels aliments que s'hi serveixen. Fer un parell d'entrepans petitons que no omplen gaire, una flor de formatge i alguna cosa per beure, té un cost que oscil·la entre els 10 i els 15 euros, depenent dels embotits triats, i et quedes ben a gust.

Amb el Regidor del Terrat tenim reunió cada divendres i certament considerem que és un bon lloc, l'Andreu, per fer-les. La pega, potser, és que no pots prendre cafè tranquil·lament després de l'àpat i t'has de buscar alguna cafeteria propera, cosa que tampoc és gaire difícil tenint en compte que els establiments Andreu més importants estan situats a centres comercials. Així doncs és un lloc ben recomanable on, a més, podem dur-nos els embotits de la xarcuteria per seguir gaudint a casa.

Xarcuteria Andreu.
Centre Comercial l'Illa Diagonal. Avda Diagonal 545-565, Barcelona
Centre Comercial Gran Via-2. Polígon Pedrosa, Avda Gran Via 75 l'Hospitalet del Llobregat.
I d'altres.

1 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Collons tú, les 12:22 i ja m'has fet venir salivera a la boca! Com ho trobo a faltar company. Al setembre tornarem a agafar la rutina, oi tan que si!!

Una abraçada i no t'empatxis gaire sense mí.

8/23/2006 12:25 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home