dijous, de març 01, 2007

Convergència i Unió a l'Hospitalet

A l’Hospitalet del Llobregat, la ciutat on visc, Convergència i Unió també presenta candidatura a les eleccions municipals i realment costa de creure. Hi ha llocs on és absolutament impossible que guanyi un partit català, i ja no dic de “no esquerres”. De vegades penso que a Convergència i Unió potser li convindria més retirar tots els fons destinats a les divisions municipals d’un bon grapat de llocs i centrar-se en les campanyes on té possibilitats vertaderes de victòria. Volem veure Xavier Trias a l’Ajuntament de Barcelona, porta a porta amb en Montilla, iniciant un pols que pot ser molt interessant entre el Govern i l’Ajuntament, un pols que pot ser interessant i d’on podríem treure’n bones coses. Tornant a l’Hospitalet, però, sembla realment espectacular que encara hi hagi gent amb ganes de fer una campanya i que hi hagi la Meritxell Borràs que no para de reunir-se amb veïns per escoltar els problemes que exposen i pensar solucions. De vegades, ja us ho dic, penso que no és gaire intel·ligent gastar-se calers en això si després no n’hem d’obtenir cap resultat però, hòstia tu, fa patxoca veure que queda gent que s’atreveix a plantar cara a les forces socialistes que, des de la transició, han anat continuant la feina franquista de transformar els municipis en una caseta més de la Fira d’Abril. Molta d’aquesta gent és filla d’immigrants que ha entès que Catalunya és alguna cosa més que un lloc on quedar-se fins la jubilació, abans de emprendre la tornada al poble. Potser no és rentable que Convergència i Unió pengi cartells a la ciutat on jo visc i a moltes altres, però amb això ens demostren que són gent amb ganes de tirar endavant, que podrien centrar-se en guanyar Barcelona i potser farien més feina, però que no s’obliden de res i de ningú i que si a l’Hospitalet l’únic catalanista que quedés fos jo, segurament també en farien, de campanya electoral.

4 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

A qui votaries, sinó?! Diga-li a Ciutadans o al partit anti-taurí, jaja!

3/01/2007 12:39 a. m.  
Anonymous Anònim said...

jo crec que és gràcies a reductes com Hospitalet que es pot guanyar a Catalunya.
Ser de CiU a Hospitalet és un acte de fe que pot impulsar-ne molts d'altres. En fi, és allò de Macià de la Catalunta espiritualment gloriosa.

Fins a l'últim racó del país, fins l'últim vot ni que sigui el de Montilla: tots els hem de lluitar!

www.guillemcarol.cat

3/01/2007 10:48 a. m.  
Blogger Odalric said...

Companys, no oblidem la Batalla per la Diputació. Potser CiU no guanyarà a l'Hospitalet però potser els regidors que tregui a L'Hospitalet serveixen per guanyar la Diputació...

No et fa a tu com a Hospitalenc sentir-te part d'una fita no tan impossible?

I com bé dius, un partit enamorat de Catalunya no pot descuidar ni un pam, encara que s'hagi de travessar rius fons...

3/01/2007 1:36 p. m.  
Blogger Pedro said...

Es veu que a les primeres eleccions a l'Hospitalet van quedar Psuc i Psc molt igualats. A les segones el Psc va arrassar. Es va fer una enquesta per saber el motiu de perquè tanta gent va passar de votar Psuc a Psc, es va descobrir que la majoria de gent no sabia que eren partits diferents i que molta gent es pensava que havien votat Maragall i que vivien a Barcelona.
És la teoria exposada per Sostres, la teoria de la patata.

3/02/2007 1:15 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home