diumenge, de juny 24, 2007

El que ets

Algunes nits, amb els carrers mig buits i la lluna ni tan sols plena, t'arrossegues fins a casa amb el llast de la teva ànima en vaga. Algunes nits, amb els carrers mig plens de borratxos i de gent que no sap res, t'arrossegues fins el teu portal com pots, per inèrcia, no perquè estiguis begut -que no ho estàs-, si no per l'horrible cansament de la jornada. Arribes fos i, per què negar-ho? una mica sol, però tan sol com sempre i tan poc espavilat com de costum. Creus que estàs massa trist i que t'enfonses, però quan et descordes la camisa per posar-te el pijama, veus un braç mig blanc i mig moreno i de sobte un petit somrís que ho alegra tot. Aquell braç mig blanc i mig moreno que vol dir que has estat prou fort com per aguantar sobre la bicicleta una vegada més, per pedalejar fins on calia, perquè t'ho has proposat i ho has aconseguit. I aleshores ja estàs salvat i l'únic que vols és que passin els dies per tornar a la carretera. És tot el que ets.

5 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Deixa't de bicicletes i agafem un coi d'avió ja mateix.

6/24/2007 11:22 a. m.  
Blogger Fr said...

et poses pijama???? :-)

6/24/2007 2:36 p. m.  
Blogger Núria said...

Hostia "el mundo es un pañuelo", encara t'agrada Bruce Spren... no sé com s'escriu hi ha coses que no canvien mai jeje. No sé si te'n recordes de mí sóc la Núria Segarra, de l'Edumar, clar que te'n recordes de mí et vas asseure al meu costat durant tot un curs quan eres petit jejej estava navegant i mirant blogs i he trobat el teu i m'ha fet ilu això de descobrir que conec a tothom jeje no sabia que escribies i no he sabut qui eres fins que he vist això d'en Bruce , quan eres petit no paraves de parlar del Bruce. I això... vinga adéu ja callo per que estic fent "el oso de mi vida", jo també tinc blog a veure si t'hi passes és, nuriasegarra.blogspot.com. Bye besis

6/24/2007 3:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No et conec de res, però llegint aquest blog puc dir que gairebé em fas més fàstic que un ecologista o un comunista. En el fons sou el mateix, una colla d'intolerants que us aferreu a una ideologia com a remei per a tot, segurament és el més fàcil pensar això, pero crec que esteu força allunyats de la realitat i espero que gent com vosaltres no arribi mai al poder(bé, els comunistes ja ho han fet i n'hem vist les conseqüències). A més, si tant t'aferres al liberalisme almenys sigues coherent i sigue-ho per a tot. Un liberal hauria d'estar profundament en contra de la guerra, la major intervenció de l'Estat en l'economia, un liberal hauria d'estar totalment en contra de qualsevol tipus de mesura per a protegir el català, un liberal hauria d'estar totalment en contra d'establir barreres per a l'immigració, però veig que per això no ho sou els que us anomeneu liberals, tan sols ho sou per al que us interessa. I tranquil no sóc d'esquerres ni socialista, no cal ser-ho per a advertir les incoherencies de gent com tu.

6/24/2007 6:45 p. m.  
Blogger Raül Alcón said...

"els que us anomeneu liberals, tan sols ho sou per al que us interessa"

Et sona això de l'autointerès com a base del liberalisme?

Estic jo a favor de les mesures per protegir el català i de posar barreres a la immigració, prèvia supresió de l'Estat del Benestar? No ho sabia, tu. I naturalment que alguns liberals estem a favor de la Guerra quan es tracta de protegir i prevenir els nostres mercats i la nostra integritat física. Coneixes molts liberals que vulguin suprimir el Ministeri de Defensa? Saps alguna cosa?

6/25/2007 11:42 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home