dijous, d’agost 31, 2006

Incompetència socialista

I ja és ben bé això la incompetència socialista, que marxi un ministre patètic i te'n posin un d'igual o pitjor. Canviar Montilla per Clos és com demanar mortadela i que et portinc choped, que no saps ben bé què és més desagradable. Montilla, rere aquestes ulleres, encara feia cara de professor de tecnologia, d'aquests que ni són professors ni són industrials i acaben impartint classes a qualsevol centre públic però, home, això encara té una remota relació amb el Ministeri d'Indústria. És que al Clos, oh Clos, al Clos li hauran d'ensenyar que vol dir el mot "indústria".

Així és el socialisme, incapaç d'avançar, de corregir els errors, tossut, encaparrat a seguir fent les coses malament i com més embolicat tot millor. El ministre marxa per guanyar les eleccions d'un país estranger, aleshores, no se'ls acudeix cap cosa millor que deixar la capital del país a conquerir sense el seu alcalde i posar-ne un de provisional fins el novembre. Què vol dir, alcalde provisional? D'alcaldes provisionals se'n poden posar als poblets de muntanya, on no s'hi fa alta política i ja n'hi ha prou amb un gestor, però Barcelona, en teoria, vol ser Europa i ja em diràs quina ciutat d'Europa té alcalde provisional durant més de dos mesos.

Que els socialistes són incompetents ja ho sabem tots, però quan la gent té algun defecte acostuma a intentar-ho dissimular. Ells no, a ells els hi va la festa, "som incompetents, molt incompetents, no ens votis" és el que sembla que ens vulguin dir cada matí. Potser és això, que ja estan cansats de no ser oposició per a fer cops d'olla contra la guerra d'Irak i no volen guanyar cap més comici. Visca, però no, no tindrem pas aquesta sort.

Del Clos que n'esperes, com a ministre d'Indústria? Jo només me l'imagino com responsable de la comissió de rues i festes de la Moncloa. Nomenar Joan Clos ministre és poder dinar per 20 euros i fer-te un entrepà per no gastar. Jo sopo, de vegades, amb representants de les noves generacions socialistes que em semblen força més preparats. Són, en el fons, tecnòcrates, que, després de fer-te empassar el discurs oficial del partit, et confessen que es guanyen la vida amb plusvàlues produïdes per l'especulació amb diversos bens, i aquesta gent potser encara valdria, per fer alguna cosa més que fer ballar Carlinhos Brown.

A Can Sociata, doncs, ja han començat la campanya electoral i l'eslògan és molt clar: Vota CIU.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

País estranyer? País a conquerir?

Una cosa és el que vols que sigui i una altra el que és, company.

8/31/2006 5:07 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home