dimecres, d’agost 30, 2006

Restaurant Citrus

Passeig de Gràcia 44, entre Diputació i Consell de Cent. A la dreta si puges cap a Gran de Gràcia, a l'esquerra si baixes cap a Plaça Catalunya. Bon lloc. El Restaurant Citrus fa cantonada, la recepció està a nivell de terra però la sala escales amunt. Unes grans vidrieres fan com d'aparador i s'hi veu un bon tros del millor carrer de Barcelona. Diumenge anàvem a fer tapes amb el Nucli Dur i economistes d'òrbita propera al Tapaç 24 però era tancat, així que decidirem provar. Bé, molt bé. No és, ni molt menys, un restaurant que estigui a l'alçada dels millors de la ciutat però és destacable dintre dels que se situen en el seu rang de preus, d'entre 20 i 30 euros per persona, que per joves treballadors seria normalment un luxe.

El menjar és divertit però no deixa de ser sobri, força modern. La sala és àmplia i atractiva, de dos nivells. A nosaltres, que érem sis, ens posaren en una taula rodona al bell mig de l'estança i hi sopàrem a gust. El servei, com ja és habitual a la capital, és estranger i del sud, amb prou feines t'hi entens en castellà i això molesta molt, la veritat. La clientela variada, des de turistes que passen de McDonald's fins a parelles autòctones que trien una taula romàntica a la vora de la finestra.

Dels plats que vam tastar destaquen els canelons a la barcelonina amb aroma de tòfona i el filet de vedella amb salsa de foie, que sense ser plats d'alta cuina, superen amb escreix els del proper Casa Fernández on la broma hauria sortit força més cara. Per postres férem uns pecats de xocolata belga molt bons i també tastàrem un tap de xocolata calenta que resultà ridícul per ser identificat ràpidament amb una burda imitació del magnífic souffle de xocolata que la Núria Gironés fa a Ca l'Isidre.

En definitiva, el restaurant Citrus s'endugué un aprovat ampli per consens majoritari dels comensals que ens hi reunirem per a passar una agradable vetllada. Tant liberals com socialistes sortiren contents.

Restaurant Citrus. Passeig de Gràcia 44. Barcelona.

1 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Sí, jo ho deixaria en un: Està bé. Jejeje, al menys jo el recordo força sorollós i el menjar tampoc és d'aquells que recordes for ever and ever, però sí, està bé. Boníssima ubicació, preu mitjanament enraonat amb el que reps i menjar més que decent. Un 6 a tot estirar (comparant amb qui comparem)

8/30/2006 3:43 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home