dijous, de març 29, 2007

Resultats de l'enquesta

Veritablement, hi ha una important ambigüitat en el fenomen que qüestionava la darrera enquesta de Les Lleixes. Un 35% dels votants han mostrat el seu suport a una nació amb un govern obertament terrorista i un 40% han expressat que recolzen Israel. Un 11% ha manifestat la seva neutralitat i un 13% de graciosos, ha afirmat que l’única cosa que els preocupa és reduir les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera.

A vosaltres us deixo les conclusions.

5 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Senyal de que la gent no te les coses gens clares i de que la informació que tenim sobre aquest conflicte fa pudor a caca.

3/29/2007 1:10 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Lo que significa es que cada uno habla, vota y defiende la postura que se le ha inculcado, ya sea mediante la prensa, los informativos o incluso los amigos (para aquellos más "manejables").
¿Quién le dice al que defiende a Israel que el conoce la situación, que tiene las cosas claras?
¿Quién le dice al que defiende a Palestina que el conoce la situación, que tiene las cosas claras?

Personalmente, soy de los graciosos que votó la cuarta posibilidad, lo veo más lógico, puesto que ninguno conocemos mínimamente (por no decir que no tenemos npi...) la situación que se debe de vivir en aquellas tierras.

Saludos

3/29/2007 8:12 a. m.  
Blogger Odalric said...

Jo crec que és cert que si un no te un mínim interès pel tema, allò que hi ha sobre el tema a primer cop d'ull son informacions tendencioses i partidistes clarament favorables a Palestina. O si voleu, contraries a Israel i els EEUU (pq es EL pack).

És quan un te un mínim interès en informar-se una mica més profundament que entén que li han venut una pel·lícula i que els coses no son ni molt menys tan clares com es pretén.

El meu dol és que a casa nostra vivim de clixés, tòpics, ignorància... la gent en el seu conjunt "compra" aquesta basura com si fos la "veritat revelada"...

i així ens va als catalans.

3/29/2007 9:28 a. m.  
Blogger Julio said...

Ei Raül. Espero que els exàmens hagin anat força bé. Només et volia comentar que aquesta setmana visitaré els territoris ocupats palestins, altrament anomenats Israel. Ja et comentaré com estan les coses per allà.

Salutacions socialistes.

3/29/2007 3:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Coincideixo amb l'anòmim en que el més intel·ligent per tal d'emetre una resposta coherent és anar allà, a l'orient mitjà, palpar el conflicte "amb les mans," contrarrestar informació i després decidir què caldria fer. Considero que hi ha un excés d'informació sobre aquest tema que fa que a gairebé tothom se li escapi l'essència del mateix i per tant opini en base a pinzellades d'informació que ni molt menys configuren una base documental apropiada.
Maleïdes guerres mundials, els tractats de pau del les quals han provocat conflictes fronterers d'allò més irreparables...

pto
Bilma

3/29/2007 8:18 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home