dijous, d’abril 05, 2007

The New England windchill (El canvi cliàtic també és mentida a Amèrica)

Després de penjar l’article d’ahir des de Quincy Market, on vaig amb el senyor Laporta a gaudir del Wi-Fi que proporciona el Boston City Hall, tornem al nostre hotel de Broad Street a buscar l’Albert, que s’havia quedat dormint. Plegats, baixem caminant fins Boylstone, on hem quedat amb en Jordi a un quart de vuit. Abans de trobar-lo, però, fem una petita ruta pel Boston Garden, la seu del govern estatal de Massachussets –davant de la qual no podem fer més que lamentar-nos per la penositat del nostre govern autonòmic- i Commonwealth Avenue. A Boylstone, entrem a un Dunkin’ Donuts i ens en fotem uns quants, per allò que estem a Amèrica i volem anar ben plens de greix. La veritat és que els parcs de Boston són impressionants amb els gratacels de fons. Quan el Jordi arriba del Boston College ja es comença a fer fosc i tota la ciutat es comença a il·luminar. Després de passejar per Back Bay i Bloomsbury sopem a l’espectacular restaurant Top Of The Hub, a la planta 52 –la més alta- de l’edifici Prudential, des d’on gaudim de vistes espectaculars de tot el Downtown. Mentre sopem, la neu fa acte de presència a Massachussets. Tornem a l’hotel exhausts i gelats de fred. I aquest fred ens ha acompanyat durant tota la nit i la resta del dia. Esmorzar a Coolidge Corner, passejada pel Boston College i tornar a Copley sota una intensa nevada. A tots els amics que encara prediquen sobre el canvi climàtic m’agradaria veure’ls estremir-se sota el New England windchill. Hem dinat al Cheesecake Factory, i, a la sortida, hem buscat el Hard Rock Café sota un dels freds més intensos que recordo en anys. No podíem parar de pensar en l’escalfament global del planeta. En acabar aquest article que no sé quan podré penjar, esperem en Jordi al hall de l’hotel. Nova York és a prop (si la meteorologia ens deixa arribar-hi).

3 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Ja em tenies preocupat amb el tema de l'article! Jo que ja buscava inventar-me quelcom per fer etendre als elctors que ser als EEUU te problemes d'horaris! Jeje!

Continuo aquí, morint-me d'enveja! 5 d'Abril, no és una mica tard per nevar ja? Jeje, havia de donar-hi un toc humorístic!

Suposo que em portaras alguna cosa, ni que sigui un Donuts!!

Una abraçada i records a en Bittan si el veus sortint del seu apartament a NYC!

4/05/2007 3:45 a. m.  
Blogger Moré said...

Amb tant de greix de donuts tornareu malalts. Veima si podeu anar a un lloc on us donin "baguels" (beiguel's en Idish) בײגל . Un esmorzar a NY o Boston sense baguels no és esmorzar. Allà els baguels són de debò i sense greixos animals de cap mena ... ah... altra cosa és els que faig a casa... ummm ( però ara no que som a Peisaj) Ondia , segur que no en trobeu fins dimarts -almenys en llocs kasher-

4/05/2007 3:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Me n'alegro que estiguis passant fred!jeje. Això em fa sentir una mica millor, a mi, que, des de casa, llegeixo amb enveja el teu diari de viatge i em pregunto si algun dia podré trepitjar aquestes terres que anomenes. Cal conèixer l'enemic...jejeje.

un pto des de BCN!

4/06/2007 7:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home