dimarts, d’octubre 23, 2007

Carod

Només he vist alguns talls del programa Tengo una pregunta para usted en el que va intervenir en Josep Lluís Carod-Rovira. He de dir que, almenys en la part a la que jo he tingut accés, el líder d'ERC va estar absolutament brillant.

3 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Sí, sí, el mateix que un servidor opinava. També és cert que aquest home hauria de fer discursos però no dedicar-se a la política perquè després fa el que tots sabem.

Però sí, va estar molt bé.

10/23/2007 10:01 a. m.  
Blogger Carles Agustí said...

Disculpeu que discrepi, però no estic d'acord.

Crec que hi ha una gran diferència entre els que vam veure tot el programa i els que heu vist només parts, ja que mediàticament Carod ha tingut sort.

Per mi va estar agressiu, maleducat, groller, i parlant molt d'ell mateix com sempre. Mostrava falta de respecte, directament, als que l'interpel·laven.

I no ho dic pels dos del "Jose Luis" que s'ho mereixien, sinó pels altres.

La pregunta és, aquesta actuació del Carod en què ha servit a la independència de Catalunya?. Simplement va servir perque Espanya ens odïi més i res de res més.

No oblidem que aquest personatge és el vicepresident de Catalunya, i no es pot expressar en els terminis de miting de barri que ho feia al programa aquell.

El que passa és que ha tingut sort mediàticament i el que li han tret és just i exclusivament el tros del "Jose Luís", i allà va estar força bé i els que l'interpel·laven eren uns impresentables. I el que ha quedat és això.

Us recomano veure però la totalitat de la seva intervenció i canviareu d'opinió.

10/24/2007 1:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Totalmente de acuerdo con el último comentario.

Saludetesss

10/24/2007 9:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home