divendres, de novembre 09, 2007

Hat Trick (Botella/Escenas/BMP)

Ha dit Ana Botella, sobre això de pintar graffittis al carrer, que li sembla molt bé que hi hagi gent que desitgi expressar-se així. Com no podia ser d'altra manera, la dona del millor president que ha tingut la democràcia espanyola, ha afegit que podrien fer servir aquest mètode d'expressió a casa seva, per exemple. Em sembla que és la cosa més liberal que he sentit en la política espanyola dels darrers temps, a més de la traducció pràctica de l'arxiconeguda màxima: la llibertat d'un comença on acaba la de l'altre.

Sense voler ni molt menys contradir el que exposava fa uns dies el meu amic Jordi De La Torre i sense, molt menys encara, pretendre ser el prototip de català cultural i moralment superior que el professor Cardús suposava existent en l'article que va motivar l'explicació del Jordi, haig de dir que Escenas de matrimonio em sembla un producte televisiu molt adequat per fer-li venir a un unes irrefrenables ganes de vomitar.

He sentit a les notícies que una de les principals innovacions que ha portat el Barcelona Meeting Point d'aquest any és el dels nous mecanismes de promoció que fan servir les immobiliàries en els darrers temps. Es veu que ara és comú que et regalin un pàrking o un viatge si compres un pis. No entenc perquè, en comptes de fer aquests regals, no et rebaixen directament 20.000€ del preu de l'habitatge. De fet, si la immobiliària està disposada a pagar els 20.000€ que valen aquestes promocions vol dir, senzillament, que valoren el seu producte en justament aquesta quantitat menys. Suposo que per la meva limitació a l'hora de comrpendre aquestes coses vaig acabar deixant la carrera d'Economia.