diumenge, de novembre 11, 2007

¡Viva el Rey!


Què bé han estat Zapatero i el Rei, poli bueno i poli malo, davant de l'impresentable de Chávez, que més que un polític sembla un pallasso internacional! Si no hi ha ni les formes ni el respecte que una trobada d'aquestes característiques -l'existència de la qual no entenc- requereix, marxi a casa, senyor Chávez, a seguir buscant mètodes per allunyar els pobles llatinoamericans de la seva anhelada llibertat.

3 Comments:

Blogger Guillem Casas said...

Jaja!! He estat a punt de posar al meu article això que tu poses per títol però després he pensat, no ens passem!! Jeje!! Ara bé, una frase que sí que podria agafar dels castellans és la de: Ole tus huevos!

11/11/2007 3:57 p. m.  
Blogger Jordi Coll said...

Molt bé els dos.

11/11/2007 5:20 p. m.  
Blogger Moré said...

és el problema de posar en fòrums internacionals democràtics estats i dirigents no democràtics.

és el mateix que passa amb l'ONU... Si a les dictadures comunistes, populistes i islamistes se'ls ocurris votar que la terra és plana... inverossímil oi? tant com Líbia fos presidenta de la Comissió de drets Humans de l'ONU, o que el ple condemnés en el seu moment el sionisme per ser "racista", recolzés el terrorisme islamista o no sancionés dictadures terroristes. I encara hi ha qui s'exclama que les ddemocràcies occidentals defensin el dret de veto.


p.D./ No m'agrada Aznar , però això no vol dir que sigui feixista. Chavez si que és un colpista i nacional-populista que ampara el terrorisme islamista i filo-nazista com Iran i les dictadures comunistes com la cubana.

11/11/2007 7:35 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home